Français Nederlands
Uitvaartzorg Onnockx
Facebook

Rouwruimte

Daniël Bourdeaud'Hui

Photo 544441
Woonachtig te Sint-Genesius-Rode (1640, België)
Geboren te Zegelsem (9660, België) op zaterdag 14 mei 1927
Overleden te Sint-Genesius-Rode (1640, België) op vrijdag 25 januari 2019 op 91 jarige leeftijd
Echtgenoot van mevrouw Anny De Wolf

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 28 januari 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Daniël Bourdeaud'Hui. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

5 berichten (2 privé)
 
Rouwbetuigingen

beste familie langs deze weg willen wij zeggen oprechte deelneming bij dit overlijden van nonkel daniel onze opa denis zijn broer veel sterkte samen van ons allen bjorn, leen, gandor, renske en lumen alsook mijn mama isabelle bekaert en peter pauwels

bjorn , bourdeaud'hui- 2/02/2019

Rouwbetuigingen

Beste Anny en familie. Ik kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn bij de uitvaart maar met deze zou ik jullie toch mijn oprecht medeleven willen aanbieden. Daniêl was een prachtkerel, correct, bekwaam en recht voor de vuist. Ik heb hem gekend als een zeer gemotiveerde medewerker in de wereld van de reserveofficieren. We zullen hem niet vegeten. Wilfried De Brouwer; Generaal-Majoor Vlieger b.d.

Wilfried De Brouwer- 1/02/2019

Rouwbetuigingen

Chère Anny et toute la famille. Je vous présente mes plus sincères condoléances suite au décès de Daniël que j'ai eu la chance de côtoyer dans le cadre de l'ANAU et de quelques beaux mini-trips avec vous (dont le dernier en Forêt Noire). Je garderai de Daniël le souvenir d'un homme doux, discret et toujours plein d'allant pour découvrir de belles choses. De tout coeur avec vous.

Marie-Claire RENNESON- 30/01/2019