Français Nederlands
Logo
Facebook

Rouwruimte

Anita Hanssens

Photo 578415
Woonachtig te Huizingen (1654, België)
Geboren te Halle (1500, België) op woensdag 17 mei 1967
Overleden te Jette (1090, België) op woensdag 2 oktober 2019 op 52 jarige leeftijd
Echtgenote van Geert Carlier

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 4 oktober 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Anita Hanssens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

64 berichten (52 privé)
 
Visitekaartje 

Jan,Christel,An en het personeel Luyckfasseel-Proxy Buizingen RIK- 12/10/2019

Rouwbetuigingen 

Ondanks het feit dat wij elkaar al lange tijd niet meer gezien hebben kwam het nieuws dat Anita overleden was als een schok. Wij denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte.

Bert, Vanessa en Febe

Bert Devillé- 12/10/2019

Rouwbetuigingen 

geertje man, kapot was ik er van toen patrick mij het overlijden van ons anita liet weten ,,, ik wou je wel al bellen , maar had er de moed niet toe ,, wat moest ik je zeggen ! ik heb lange tijd gedacht aan de mooie tijd die we samen hadden op patrick zijn feestje ...jij en wij samen met de disco bar tegen de disco van de oudjes aan de andere kant ,,, wat mooie tijden ,,, maar ja , spijtig zullen die niet meer terug komen ,,, geert wij steunen je écht in deze moeilijke tijden ...en we blijven haar in onze gedachte behouden ..

eddy en ingrid desmet- 12/10/2019

Rouwbetuigingen 

Lieve Anita

Zo innemend, zo goedlachs, zo meelevend, zo vriendelijk en lief, en nog zo veel mooie en positieve woorden die jou kunnen omschrijven...

Nu ben je er niet meer maar zo zal je worden herinnerd en in herinneringen zal je blijven verder leven.
Ik kan je horen praten, zie je mooie glimlach, hoor je schaterlach...een steeds tot in de puntjes verzorgde klasse dame.

Een dikke kus en knuffel ... geen vaarwel maar tot weerziens.

Geert, Kelly en familie
Mijn innigste deelneming met dit grote verlies...
Veel goede moed en troost 🌹

Kathleen Foubert- 11/10/2019

Rouwbetuigingen 

Lieve Annita, ik ga het kort houden. Je hebt mij indertijd, jij op personeelssecretariaat en ik op selectiedienst, veel geleerd. Als je wegging van Wilgendeld hebben mekaar efkens uit het oog verloren maar nadien was er weer het contact. Op die leuke momenten samen (Out2Lunch) konden we weer ventileren en genieten. De laatste keer dat we samen gingen gaan lunchen, zeiden we nog, 2u is niet genoeg, volgende keer maken we er een ganse namiddag van. Het heeft niet mogen zijn :-( Ik ga je missen. Maar denk eraan, JE WAS ER, Sterke vrouw, heel lief. Ik heb genoten van je aanwezigheid, je gesprekjes (zowel fijn als minder fijn) ! Fantastisch je te hebben gekend. Niemand kan het hem voorstellen om zo iemand tot zijn vrienden te hebben. Dikke kus. Een traan maar toch een lach. Bedankt om er te zijn!
Geert, Kelly en co, veel sterkte bij dit grote gemis. Het gaat jullie allemaal goed, dat is onze innigste wens.
Ann en rudy

Ann Delbaer- 10/10/2019


De andere berichten ...