Français Nederlands
Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Georges Tahon

Photo 597321
Woonachtig te Beersel (1650, België)
Geboren te Halle (1500, België) op dinsdag 28 oktober 1930
Overleden te Halle (1500, België) op zaterdag 8 februari 2020 op 89 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Jeanne Van Pée

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 11 februari 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Georges Tahon. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

11 berichten (10 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Liefste pepe, we gaan je missen. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Samen met mijn broer en met Mike en randy hebben we in de vakanties veel leuke momenten gehad: wandelen in het bos, bootjes maken in hout, stekelbaarsjes vangen en nog zoveel meer. Die mooie momenten zal ik nooit vergeten. Je was een warme man met een gouden hart. Je zag je familie graag en wij zien jouw allemaal heel graag. Ik ben enorm fier en trots dat jij mijn opa was. We hebben een kleine familie maar we zien elkaar allemaal super graag. Bedankt voor alles pepe. Ik ga u missen.

David Tahon- 11/02/2020