Français Nederlands

Mevrouw Carla Galle

Photo 704738
Woonachtig te Beersel (1650, België)
Geboren te Aalst (9300, België) op maandag 10 mei 1948
Overleden te Jette (1090, België) op donderdag 20 januari 2022 op 73 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 24 januari 2022.

De getuigenissen

6 getuigenissen (1 privé)  
Getuigenis 

Aan de familie en vrienden van Carla
De voorbije dagen luisteren wij, meer dan anders, naar mooie muziek. Wij vroegen ons af of Carla ook van deze muziek zou gehouden hebben ? Deze week hebben wij de wandeling opnieuw gedaan die wij met Carla twee jaar geleden deden, langs de zee , naar Alcala. Wij vroegen ons af of Carla deze wandeling opnieuw zou doen? Of zou zij stellen dat zij al genoeg wandelt in 'haren' hof? Dagelijks zien wij sportende mensen lopen, wandelen, zwemmen en wij vroegen ons af hoe zij zou terugblikken op de ellelange uren die zij in het zwembad heeft doorgebracht? Elke dag piekeren wij over de kleine, maar voor Carla , betekenisvolle dingen. Wie zal haar tuin nu met zoveel passie verder onderhouden? Wat zal er met haar honden ( haar beestjes) , haar grote vrienden, gebeuren? Zoveel vragen, zoveel dingen die voor ons zonder antwoord blijven .
Maar van èèn ding zijn wij zeker; het was een voorrecht tot haar vrienden te mogen behoren. Meer nog, het was voor mij ( Andre) een grote eer om met haar te hebben samengewerkt. Onder haar leiding en begeleiding heeft het sportbeleid in Vlaanderen een hoogtepunt gekend. Als een grote ' Dame' zal zij in ons geheugen geprent blijven.
Begin november (2021) , de dag voor ons vertrek naar Tenerife, heeft Carla mij (Sonny) in haar armen genomen met de woorden;
' Sonnyken laat mij u nog eens goed vastpakken want misschien zien wij elkaar niet meer terug'. Die avond zijn wij met een klein hartje, zonder nog iets tegen elkaar te zeggen, in alle stilte naar huis gereden. Kon het maar anders geweest zijn , wij hadden nog zoveel projecten samen.
Carla , jij was de spilfiguur die de vrienden bij elkaar bracht en hield.
Het is wat onwezenlijk om vanuit dit prachtige eiland, op zo'n 4000 kilometer afstand van Carla afscheid te moeten nemen. Maar in gedachte zijn wij bij haar.
Andre en Sonny Van Lierde
Amigos para siempre
Tenerife 27 januari 2022

Andre Van Lierde- 28/01/2022

Getuigenis 

Ik werkte jaren als Europees medewerker van Karel van Miert nou samen met Carla. Ze was een goed mens, geen spielerei, no nonsens. Maar, een gegeven woord was ingegeven worden. Ze was echter ook een topatlete en wist wat doorzetten betekende op alle vlakken. Rust in vrede !
Guido Van den Berghe

Guido Van den Berghe- 27/01/2022

Getuigenis 

Carla Galle.
Een doelbewuste vrouw die van kindsbeen af wist, dat je door hard werken het verschil kan maken. Haar moeder was haar voorbeeld en toeverlaat.
De Olympiër , die deelnam om resultaat te boeken . Zo bouwde ze topsport Vlaanderen -haar troetelkind- uit, binnen het ruimer geheel van heel bewegend Vlaanderen.
Een vrouw die meteen publiek koos voor de partij , die aansloot bij haar rechtvaardigheidsgevoel.
Een grote mond maar een warm hart en zo de drijvende kracht van het het succesteam van Karel Van Miert dat de doorbraak van de Vlaamse socialisten forceerde.
De gordel bouwde ze op tot een sportief , constructief en mooi verhaal , zodat alle inwoners van de rand zich in Vlaanderen voortaan thuis voelen.
Beste Carla,
Je laatste strijd was ongelijk.
Je verloor hem, maar vele harten heb je voor altijd gewonnen.
In mijn rode hart krijg je de ereplaats.
Rudy

Rudy De Leeuw- 26/01/2022

Getuigenis 

Het bericht van het overlijden van Carla bedroeft mij zeer.
Mijn oprechte deelneming.

Jos Van Elewyck- 26/01/2022

Getuigenis 

Ons oprecht medeleven.Carla en haar mama waar zeer bevriend met de mama van Martine en Annemarie.We onthouden de fijne herinneringen en leuke bijeenkomsten te Aalst en Beersel
Ze blijft voor immer in ons hart.

Danny-Martine-Annemarie Schorreel-De Nul- 26/01/2022